Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Estafette Delft gaat verhuizen

Estafette de biologische eetwinkel van Delft gaat verhuizen. Zaterdag 20 september om 17:00 uur sluit de vestiging in winkelcentrum De Hoven haar deuren. In het nieuwe pand op de Papsouwselaan 7-13 wordt op dit moment hard gewerkt om er voor te zorgen dat de winkel op vrijdagochtend 26 september open kan gaan. Het nieuwe pand is ruim drie keer zo groot dan de oude winkel en dat betekent dat er veel ruimte is voor nog meer mooie biologische en bio-dynamische producten. Bovendien is de nieuwe Estafette-winkel beter bereikbaar per fiets, tram en auto en kan er goed worden geparkeerd.



De vernieuwde winkel in Delft wordt de zevende Estafette-winkel waar klanten lid kunnen worden van Coöperatie Odin en boodschappen kunnen doen met ledenvoordeel. Estafette Delft maakt samen met 17 andere Estafette-winkels in Nederland en groothandel Odin onderdeel uit van Estafette Odin. Coöperatie Odin is volledig eigenaar van het bedrijf. De ondernemers werken voor de leden (en andere klanten) en niet voor aandeelhouders of beleggers. Alles erop gericht om gezonde en gezond geteelde voedingsproducten voor een goede prijs beschikbaar te krijgen en te houden. Iets meer dan een jaar geleden startte Estafette in Breda met het ledenvoordeelsysteem om biologisch boodschappen doen nog aantrekkelijker te maken. Sindsdien zijn al meer dan 1700 mensen lid geworden van Coöperatie Odin.



Voor meer informatie: www.estafettewinkel.nl
Publicatiedatum: