The Vegan Frog introduceert biologische paté en hummus op Biolicious

Van een slager zou je niet verwachten dat die aan de slag gaat met het ontwikkelen van 100% plantaardige (veganistische) producten. De Belgische slager Pascal Depuydt uit Ieper was op een familiefeestje en kwam zo in aanraking met vegetarische paté. Hij dacht toen: 'Dit kan ik beter' en is toen aan de slag gegaan om een goede paté en gehacktballetjes, op basis van kikkererwten, te ontwikkelen. Later kwamen daarbij verschillende soorten hummus bij.

De producten van Pascal vallen goed in de smaak en webshop Veggiedeli (www.veggiedeli.nl) omschrijft de paté als volgt: "Het smeert als paté, smaakt als paté en ziet eruit als paté. Deze 100% plantaardige patés scoren hoog bij proeverijen en krijgen positieve feedback van zowel plantaardige eters als gelegenheidsvegetariërs."


Vegan pesto en tomaat.

Aanstaande zondag 21 september zal op de consumentenbeurs Biolicious (www.bio-licious.be) in Gent de biologische lijn van The Vegan Frog worden gelanceerd. Behalve biologisch zijn alle nieuwe producten vegan en glutenvrij gecertificeerd.


Vegan paté.

Het publiek kan dan de vijf nieuwe biologische producten komen proeven bij de stand van groothandel 'de Fourneau Végétal' (www.defourneau.be).

Voor meer informatie: www.theveganfrog.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven