Natudis breidt samenwerking met kwaliteitsmerk TerraSana uit

Harderwijk staat in het teken van samenwerking en de toekomst voor Natudis en TerraSana. Beide bedrijven hebben elkaar gevonden in een verregaande samenwerking, waardoor de ondernemers in de natuurvoedingsbranche vanaf 1 oktober 2014 nog makkelijker en beter toegang krijgen tot het assortiment van TerraSana.

"Vandaag is een mooie dag", aldus Peter Jacobs van TerraSana. "Door deze samenwerking wordt de beschikbaarheid van onze hoogwaardige kwaliteitsmerken groter en krijgen we een nog hogere servicegraad in winkelvriendelijk beleveren. Wij hebben bewust gekozen voor een samenwerking met Natudis, omdat met name zij de speler in de branche zijn met het beste logistieke systeem. Door beide systemen op elkaar aan te sluiten krijgen we een hoogwaardig kwalitatief distributienetwerk voor onze producten. Bovendien kunnen nu veel meer retailers genieten van ons totale assortiment. Natudis biedt de mogelijkheid om naast bestellingen per omdoos ook, voor een deel van het assortiment, per stuk te bestellen. Dat ervaren wij als een belangrijke stap en ja, daar worden wij blij van."


Linksboven Peter Jacobs en linksonder Petra van der Linden. Rechts het pand van Natudis.

Petra van der Linden, Natudis: "Om datgene waar wij goed in zijn te mogen delen met zo'n mooi kwaliteitsmerk als TerraSana is voor ons het kersje op de taart. Wij zijn de meest complete groothandel v/d Natuur en met dit type samenwerking zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst de meest complete blijven. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met mooie kwaliteitsmerken, omdat we daarmee interessante merken voor meer retailers in onze branche op een efficiënte manier beschikbaar maken. En dat is goed voor de resultaten van de winkels, maar ook voor het toegankelijk maken van eerlijke voeding voor consumenten. De service voor de winkelier wordt hoger en duurzamer; er komt nu nog maar één vrachtwagen voor de deur in plaats van twee."

Hoe ver reikt de samenwerking?

De samenwerking gaat ver; TerraSana krijgt hierdoor nog meer ruimte om zich van groothandel om te vormen tot merkenleverancier en Natudis kan nog meer retailers het totale TerraSana (inclusief de merken Santé, Logona en Bodenschätze) assortiment bieden. Waar tot voor kort nog 100 TerraSana producten beschikbaar waren via Natudis, heeft er nu een groei tot circa 850 producten plaatsgevonden. Natudis en TerraSana pakken ieder vanuit hun kracht een positie in de samenwerking, waar iedereen zijn voordeel mee kan doen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven