EkoPlaza Arnhem verhuist naar de Looierstraat

EkoPlaza Arnhem aan het Gele Rijdersplein verhuist op 1 oktober naar de Looierstraat 6. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van circa 570 m². Rondom de opening zal een groot feest gevierd worden, de hele week zijn er spetterende aanbiedingen en kunnen de klanten genieten van heerlijke proeverijen.

Ruimer assortiment

Door de verbouwing van het winkelpand is het assortiment verruimd. De accenten in deze nieuwe winkel liggen op: dagelijks vers brood uit eigen oven, groenten en fruit van lokale telers en vlees van Nederlandse bodem. In de lunchcorner kan de klant genieten van een biologisch broodje met een vers kopje koffie.

Bedrijfsleider Berrie Franken: "Trots zijn we op de nieuwe en moderne EkoPlaza die zijn deuren op 1 oktober opent. Rudie Wijnen heeft EkoPlaza in het centrum van Arnhem op de kaart gezet. Deze weg gaan wij vervolgen op de Looierstraat in een nieuw en eigentijds jasje. Door focus te leggen op zowel de snelle als de zoekende klant zijn we in staat een bredere klantenkring aan te spreken. De openingstijden zijn verruimd. Zo kun je nu ook 's avonds en op zondag je boodschappen doen. Graag nodigt het huidige EkoPlaza-team aangevuld met nieuwe gezichten jullie van harte uit om kennis te komen maken. We leren jullie graag kennen om zo samen verantwoord boodschappen doen tot een feestje te maken."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven