Lunchroom Het Labyrint heeft op 5 september feestelijk haar deuren geopend in Delft. Het Labyrint is gevestigd in een voormalig koetshuis aan de Schoolstraat 28. Op de website wordt Het Labyrint omschreven als een moderne lunchroom waar ook culturele activiteiten georganiseerd worden.
Een groot deel van de producten is biologisch: "Wij vinden het belangrijk dat onze gasten genieten van smaakvol, gezond eten en dragen graag bij aan een mens-, dier- en milieuvriendelijke wereld. Daarom zijn veel van onze producten biologisch en er wordt er zoveel mogelijk met verse seizoen- en streek- en fairtradeproducten gewerkt."
Het Labyrint heeft een klein podium met een piano. Regelmatig organiseren wij culturele en culinaire activiteiten met gast-koks, proeverijen, lezingen en (muziek)optredens.
Voor meer informatie: www.hetlabyrint.eu

Abonneren
Vacatures
- Financieel Administratief Medewerker
- ICT / Masterdata medewerker
- Medewerker Beleidsuitvoering & Ondersteuning
- Product Manager Glasgroenten
- Jr. Product Manager Glasgroenten
- Teeltspecialist
- Manager Dienstverlening
- (junior/aankomend) Sales Manager
- Teeltspecialist Flower Trials & Home Garden
- Commercieel Directeur
Zoveel mogelijk bio-producten bij Het Labyrint
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"