Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgruniekRijnvallei: Marktaandeel biologisch fors gestegen

AgruniekRijnvallei heeft in de eerste helft van 2014 een omzetstijging in biologische pluimveevoeders weten te realiseren. Het marktaandeel komt boven de 30% uit.

De omzetgroei is met name bereikt door tevreden afnemers en een uitbreiding van het klantenbestand. De gespecialiseerde productie, professionele aanpak en 100% focus maken dit mogelijk. Met name de korte lijnen tussen de specialist pluimvee, nutritie en productie zorgen voor een legmeel met een goede structuur en een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Dit is de basis voor een goed technisch resultaat en daarmee een maximaal saldo.

AgruniekRijnvallei produceert de legpluimveevoeders in de gespecialiseerde fabriek in Barneveld. Hoogwaardige grondstoffen worden verwerkt tot smakelijk, gezond en resultaatgericht voer. Ook voor de andere diergroepen produceert AR in eigen beheer biologische voeders.

Voor meer informatie: www.agruniekrijnvallei.nl

Publicatiedatum: