Volgende week: Bejo's Open Dagen

Van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 september houdt Bejo Zaden haar jaarlijkse Open Dagen. Bejo geeft haar klanten de juiste ingrediënten om hun eigen teelt te innoveren zodat zij het beste uit de groentezaden van Bejo kunnen halen. De Open Dagen zijn een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met diverse partijen uit de groenteketen.

Zowel op het conventionele als biologische demonstratieveld kunnen de nieuwe en bestaande rassen bekeken en vergeleken worden.

Innovatieve concepten

Een nieuw item in het snack segment is de bleekselderij. In een aantal landen zijn selderij sticks niet meer uit het supermarktsegment weg te denken. Door de komst van nieuwe rassen met lange stelen wordt ook de productie van bleekselderij sticks interessanter.

Naast de bleekselderij sticks toont Bejo opnieuw haar koolconcepten 'Coolwrap' en 'Léttage'. Perry Kuilboer verkoopleider Benelux; "De rassen voor deze concepten staan op het demoveld maar zijn ook voor iedereen te proeven in de heerlijke hapjes die bereid worden tijdens de kookdemonstratie, net als de gezonde scheutjesbroccoli en smaakvolle snack wortelen."

Uitgebreide mechanisatietentoonstelling

De mechanisatie tentoonstelling is ook dit jaar weer uitgebreid. Er zijn flink wat machines te bekijken en in actie te zien, die oplossing bieden aan dagelijkse uitdagingen. Om een paar voorbeelden te noemen: een volautomatische plantmachine van 'planttape' met als groot voordeel een enorme capaciteit. Of een rupsvoertuig met laadplatform voor de kooloogst. Zo hoeven de machines niet van het land de weg op. En een nieuw ontwerp uienoogster dat zorgt voor minder bolbeschadiging.

Download de Bejo Open Daqen App

Speciaal voor de open dagen ontwikkelde Bejo een App. Hierin staat de belangrijkste informatie vermeld en kunnen bezoekers direct zien wanneer welke activiteiten zijn. De App is gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows via onze website. Op het terrein is gratis WiFi aanwezig.

De Open Dagen vinden plaats van dinsdag 23 september tot en met zaterdag 27 september van 09:00 tot 17:00 (zaterdag tot 16:00 uur) aan de Trambaan 1 in Warmenhuizen. Aanmelden voor de Open Dagen kan via de website.

Voor meer informatie: www.bejo.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven