GMO Debat bij Eosta

"Waarom hebben wij wel/geen GMO's nodig om de wereld te voeden?" Op woensdag 8 oktober aanstaande vindt er een opmerkelijk lunchdebat plaats op het hoofdkantoor van Eosta in Waddinxveen. Drie vertegenwoordigers van GMO-specialist Monsanto zullen Eosta bezoeken voor een debat over dit 'hot issue'.

Monsanto zal hun positie toelichten als het gaat om het belang van GMO's. Zij zullen debatteren met professor Edith Lammerts van Bueren (Louis Bolk Instituut), professor Michel Haring (Universiteit van Amsterdam) en Patrick Holden (ex-directeur van de Soil Association). Indien u geïnteresseerd bent in het bijwonen van dit unieke event, neem dan contact op met Michaël Wilde, via michael@eosta.com. De ruimte is beperkt, dus gelieve zo snel mogelijk te reageren.

Eosta voegt nog een belangrijke opmerking toe in de wekelijkse nieuwsbrief: "Let op: Als bio-specialist is Eosta faliekant tegen het gebruik van GMO's. Niettemin vinden wij het zeker belangrijk om de argumenten van beide kanten te begrijpen. Dat is waarom wij deze bijeenkomst organiseren."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven