Nickerson-Zwaan verder als Hazera Seeds

Nickerson Zwaan B.V. verandert zijn bedrijfsnaam in Hazera Seeds B.V. en opereert voortaan onder de nieuwe merknaam Hazera, samen met partnerbedrijf Hazera Genetics. De organisatiestructuur, inclusief management, commerciële teams, klantenservice, onderzoek & ontwikkeling en alle ondersteunende afdelingen, blijft ongewijzigd.

De nieuwe naam en merk, Hazera, zijn het logische gevolg van de grote, snelle en wereldwijde uitbreiding van het bedrijf sinds Nickerson-Zwaan en Hazera Genetics in 2008 werden samengevoegd door hun moederbedrijf de Limagrain Groep. Deze stap voorziet in de behoefte om wereldwijd onder één naam te opereren en te worden gezien als één bedrijf. De naam Hazera staat voor de gecombineerde en elkaar aanvullende expertise, ervaring en vakmanschap van Nickerson-Zwaan en Hazera Genetics.

Door deze samenvoeging behoort Hazera nu tot de leidende bedrijven in de wereldwijde groentezadenindustrie, met een versterkte internationale aanwezigheid, een uitgebreid en verbeterd productassortiment en een bedrijfsbrede inzet voor voortdurende verbetering.

Rami Dar, CEO van Hazera: "Het samenbrengen van deze beide bedrijven onder het internationale Hazera-merk is de kroon op onze succesvolle gezamenlijke activiteiten, die zich blijven ontwikkelen en uitbreiden op basis van compromisloze innovatie, hoge kwaliteitsnormen en internationaal vooraanstaande service. Met het nieuwe merk willen we de technologische vooruitgang, de professionaliteit en de klantgerichtheid van ons bedrijf benadrukken."

Marion Vissers, Manager Benelux en Scandinavië: "Zoals men van ons gewend is, blijven onze klanten en relaties centraal staan in al onze activiteiten. We blijven opereren vanuit dezelfde locaties en met dezelfde contactpersonen voor verkoop, service en productontwikkeling. Onze algemene en commerciële strategie blijven, net als voorheen, gericht op onze klanten en partners. Dat maken we waar door lokaal gerichte service en sterke relaties – we zijn er geheel op gericht samen met hen te groeien."

Hazera is een business unit van de in Frankrijk gebaseerde internationale coöperatie Limagrain. Hazera is één van de wereldwijd leidende bedrijven in het veredelen en ontwikkelen van groentevariëteiten en de productie en verkoop van hybride groentezaden. Kernactiviteiten zijn vooruitstrevend onderzoek en ontwikkeling, wereldwijde verkoop en gerichte teelttechnische ondersteuning. Al meer dan 70 jaar werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van nieuwe producten om te beantwoorden aan de vereisten van markten wereldwijd. De producten worden op de markt gebracht via 12 dochterbedrijven en door distributeurs in meer dan 100 landen.

Limagrain is een internationale landbouwcoöperatie gebaseerd in Frankrijk en gespecialiseerd in akkerbouwzaden, groentezaden en graanproducten. Limagrain, opgericht en bestuurd door boeren, is het vierde zadenbedrijf in de wereld en het tweede in groentezaden, met een totale jaaromzet van bijna 2 miljard euro. Limagrain heeft bedrijven in 41 landen en telt meer dan 8,600 werknemers, van wie 20% (ruim 1.750) actief zijn in onderzoek en ontwikkeling.

Voor meer informatie: Lando van Doorn, Communications Manager, 06 34658520.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.