Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

StreekChef serveert succesvol Smaak van Emiclaer

Ruim 350 gasten schoven aan tijdens de Smaak van Emiclaer. Lange rijen tafels midden in het winkelcentrum in de Amersfoortse wijk Kattenbroek vormden het decor van een grote streeklunch. De sfeer en het weer waren geweldig. Er ontstonden mooie gesprekken onder het genot van heerlijke streekrecepten waarvan alle ingrediƫnten waren ingekocht bij de winkeliers in het winkelcentrum zelf.
 


De Natuurwinkel, de Visscher Visspecialiteiten, Keurslager Richard van Norden, Bakkerijk Groenendijk, De Kaasspecialist en de Fruitcompany leverden ambachtelijk geproduceerde streekproducten voor de Smaak van Emiclaer. De topkoks van StreekChef serveerden een voor- en hoofdgerecht. Een speltpastasalade met gerookte makreel en een runderstoofschotel met aardappelgratin en seizoensgroenten. Er werd met smaak gegeten, veel gelachen en de muziek van DJ play it again Sem maakte het plaatje compleet. Door de grote opkomst en de enthousiaste reactie wordt er al gesproken over een tweede editie in 2015.



Het team van StreekChef:



Klik hier voor meer informatie over StreekChef.
Publicatiedatum: