Piramide komt met seizoensthee

Met de herfst- en winterperiode in aantocht introduceert biologisch theemerk Piramide een nieuwe variant: Zin in de… Winter. Zin in de… Winter is een kruidige en verwarmende melange en bevat onder andere kaneel, kardemom, gember en groene thee.

Zodra de eerste zonnestralen weer gaan schijnen zal deze variant plaatsmaken voor Zin in de… Zomer. Deze kruidenthee is heerlijk verfrissend dankzij de combinatie van onder andere munt, citroengras en vlierbloesem.

Beide varianten zijn een samenstelling van een speciaal op het seizoen afgestemde melange van thee en kruiden. Zo is Zin in de… Winter een zoete en kruidige combinatie waardoor je van binnenuit verwarmd wordt. Zin in de… Zomer is juist een frisse combinatie die verkoeling brengt. Hierdoor krijg je echt een zomers gevoel en is de thee een lekkere dorstlesser.

Met deze nieuwe theeën wordt het elk seizoen nog eenvoudiger om van een kopje thee te genieten.Net als de andere theesoorten van Piramide zijn beide varianten samengesteld uit de beste biologische thee en kruiden. Wat de nieuwe theeën zo bijzonder maakt is dat het smaakprofiel echt de sfeer van het betreffende seizoen oproept. De nieuwste theeën in het assortiment van Piramide staan garant voor een heerlijk genietmoment, samen of alleen. De Piramide Seizoensthee Zin in de… Winter is vanaf heden verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels en reformzaken voor een adviesprijs van 2,59 euro.

Over Piramide

Bij Piramide houden ze zich al meer dan 35 jaar bezig met biologische thee, kruiden en specerijen. De gedrevenheid waarmee we dat doen en de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan, staan garant voor heerlijke biologische producten. De experts van Piramide weten precies waar de beste biologische thee, kruiden en specerijen groeien en begeleiden projecten over de hele wereld om de kwaliteit ervan te optimaliseren.

Voor meer informatie: www.piramidethee.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven