Dak vol zonnepanelen bij Imkerij de Traay

Bij de Traay in Lelystad verwerken ze niet alleen de allerlekkerste honingsoorten, ze zijn ook betrokken bij projecten op het gebied van duurzaamheid. Na de nodige voorbereidingen was het vorige week dan eindelijk zover en zijn er 80 zonnepanelen geplaatst op het dak van het bedrijfspand.Bij de Traay zijn ze erg trots om op deze manier de honing zo klimaatneutraal mogelijk te kunnen produceren. De honing van de Traay voldoet aan strenge eisen, dit project geeft het nog iets extra's.Als je naast het pand kijkt, kom je meteen een ander mooi voorbeeld tegen van de duurzaamheidsprojecten bij de Traay. Vorig jaar hebben ze hier een prachtige bijentuin aangelegd, speciaal voor de wilde bijen in de omgeving. Deze bijen nemen een groot deel van de bestuiving van bloemen, fruit en groente voor hun rekening en zijn dus erg belangrijk. Met de bijentuin heeft de Traay een plek gecreëerd waar de bijen veel verschillende soorten bloemen kunnen bezoeken en bestuiven. Diversiteit is voor onze bijen namelijk erg belangrijk!

Bekijk de vernieuwde website van de Traay voor meer informatie en meld je meteen aan voor de digitale nieuwsbrief: www.detraay.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.