Open dag op 20 september

Unieke presentatie Biologisch Goed groente- en fruitabonnement

De Zuid-Hollandse webwinkel Biologisch Goed houdt op zaterdag 20 september een open dag voor al haar klanten en belangstellenden. Op deze dag zal het nieuwe Groente- en Fruitabonnement gelanceerd worden. U kunt op de open dag kennismaken met het bedrijf Biologisch Goed, haar medewerkers en een groot aantal leveranciers en dit alles in de ambiance van het biologisch tuinbouwbedrijf van de gebrs. Rozendaal, Oudendijk 67 in Strijen.

Biologisch Goed levert al jarenlang een groot assortiment aan biologische producten aan haar klanten, die verspreid over de hele provincie Zuid-Holland wonen. Nu wil zij al haar klanten, èn natuurlijk alle andere belangstellende kennis laten maken met het bedrijf. Locatie hiervoor is het biologisch tuinbouwbedrijf van één van haar eigenaren, de gebrs. Rozendaal in Strijen.


Bio-teler Hans Rozendaal met zijn kinderen in het veld.

Op deze open dag kunt u zien hoe een biologische webwinkel werkt. Verder krijgt u een rondleiding langs de gewassen, kunt u zelf courgettes helpen oogsten, en kunt u kennismaken met een groot aantal leveranciers van de webwinkel. Boeren en tuinders, maar ook diverse andere bedrijven. De catering is uiteraard volledig biologisch. Ook Paardenmelkerij 'Hoeksche Waard' (even verderop aan dezelfde Oudendijk) opent deze dag haar deuren.

Natuurlijk kunt u uw kinderen gerust meenemen, er zijn voldoende activiteiten om deze dag voor hen ook onvergetelijk te maken.

Tijdens de Open Dag wordt het nieuwe Groente- en Fruit Abonnement van Biologisch Goed gepresenteerd: Abonnees krijgen elke week een gevarieerd pakket aan biologische aardappelen, groente en fruit voor een heel redelijke (vaste) prijs. Rechtstreeks van het land van de teler in de buurt, rechtstreeks bij de abonnee thuisbezorgd.

Wees welkom op deze open dag van 10:00 tot 16:00 uur.

Voor meer informatie: www.biologischgoed.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven