De Groene Weg Eindhoven start bezorging door fietskoerier Tour de Ville

Vanaf september bezorgt De Groene Weg slagerij in Eindhoven haar lekkernijen door middel van fietskoeriersdienst Tour de Ville. Daarmee introduceert de biologische slagerij de meest snelle én duurzame manier van eten bezorgen voor iedereen in Eindhoven en de aangrenzende gemeenten. Klanten die biologisch vlees, vleeswaren en belegde broodjes bij de slagerij bestellen kunnen daarom vanaf nu kiezen voor gemak en die per koerier te laten afleveren.

De slagerij, die is gevestigd aan de Kruisstraat, laat haar producten met een speciale geïsoleerde bakfiets van Tour de Ville bezorgen. Daardoor profiteert men van een hoop gemak en een erg snelle levering. "We merken dat veel van onze klanten zoveel mogelijk gemak willen. Bovendien zijn bijvoorbeeld mensen met een beperking afhankelijk van bezorging en hebben veel bedrijven niet de mogelijkheid om zelf hun lunch af te halen. Hen komen we hiermee graag tegemoet", aldus bedrijfsleider Jane Weber. De fietskoeriers van Tour de Ville staan dagelijks klaar om de bestellingen uit te leveren. Door deze unieke samenwerking met de Eindhovense koeriersdienst kunnen de routes dusdanig worden ingedeeld dat de kosten voor bezorging zo laag mogelijk worden gehouden. "Zo houden we het flexibel, snel en voordelig", zegt Jane.


Fietskoerier van Tour de Ville en Jane Weber van De Groene Weg.

Het is bovendien de meest duurzame manier van bezorgen en dat past volledig in de filosofie van de biologische De Groene Weg slager. In de winkel worden 100% biologische producten verkocht, afkomstig van dieren die op natuurlijke wijze zijn opgegroeid op milieuvriendelijke veeteelt- en landbouwbedrijven. "Een goed leven voor onze dieren en aandacht voor behoud van het milieu vinden wij heel belangrijk. En het mooie is; u proeft het terug in de échte natuurlijke smaak van onze kwaliteitsproducten!" In de slagerij wordt eveneens zo bewust mogelijk omgegaan met bijvoorbeeld afvalverwerking, energieverbruik en afbreekbare verpakkingen. De bakfiets is de meest milieubewuste manier van vervoer en die sluit daar dus perfect op aan.

De kwaliteit van de lekkernijen staat voor de slagerij zeer hoog in het vaandel. Daarom heeft de bakfiets een speciale geïsoleerde bak waarin de temperatuur wordt gewaarborgd. De bezorgers van Tour de Ville zijn goed opgeleid en besteden de grootste zorg aan de levering én de service aan de klanten.

Tour de Ville fietskoeriers is sinds 1997 de meest duurzame logistieke probleemoplosser in Eindhoven en omstreken. Een team van jonge, sportieve, goed opgeleide fietskoeriers zorgt ervoor dat alle logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost. Tour de Ville werkt voor meer dan 600 bedrijven in de omgeving en biedt maatwerk voor zowel grote bedrijven en instellingen als kleine eenmanszaken.

Wilt u meer weten over de unieke fietskoeriersdienst van De Groene Weg Eindhoven of het gewoon eens een keer proberen? Neem contact op met de slagerij via 040 2436650 of eindhoven@degroeneweg.nl. Voor de diensten van Tour de Ville kunt u terecht op nummer 040 2910492 of www.tourdeville.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.