Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dekbedovertrek met onvoelbare rits

Bed verschonen wordt een feest met ZIBBED

Voor de meeste mensen behoort het verschonen van het bed tot één van de vervelendste huishoudelijke werkjes. Vooral het opmaken en het wegzakken van het dekbed zorgen voor veel irritatie. Met ZIBBED behoort dit allemaal tot het verleden.
ZIBBED dekbedovertrekken hebben aan beide zijden een blinde onvoelbare rits waardoor je het dekbed openritst, erin legt en dan eenvoudig weer dichtritst. Vier slimme clips in het dekbedovertrek houden het dekbed op zijn plek. Geen enkel stel hoeft nu tijdens het bed opmaken meer haar relatie op het spel te zetten. En iedere single kan nu eindelijk haar bed alleen opmaken als zij dat wil.



ZIBBED dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zowel Traditioneel als Biologisch katoen-satijn (GOTS-gecertificeerd, hotelkwaliteit). Hierdoor is niet alleen het opmaken een feest, maar voelt het dekbed ook nog eens heerlijk zacht aan. "De eerste gebruikers zijn laaiend enthousiast, en we verspreiden het goede nieuws over dit vernieuwende product uiteraard graag verder bij het Nederlandse publiek", vertelt Hubo van ZIBBED.



Bekijk hier de instructievideo:



Instructietekening:



Voor meer informatie: www.zibbed.com
Publicatiedatum: