Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 september

Open dag Warmonderhof: Smaken verschillen; beleef onze smaak!

Warmonderhof begint traditiegetrouw het schooljaar met een open dag. Vrienden, familie, inwoners van Dronten en omgeving, relaties en de vele oud-Warmonderhofstudenten, iedereen is welkom. Dit jaar is de open dag op zondag 7 september met als thema 'Smaken verschillen; beleef onze smaak!'

Zoet, zout, zuur, bitter, unami; welke smaak verkies je? Smaken verschillen en dat geldt ook voor de voedselkeuze verbonden aan al die smaken. En nog een stapje verder, geldt dat ook voor de productiewijze van al het voedsel dat wij met smaak opeten.



Warmonderhof kiest voor de bio-dynamische productie. Een gezonde en natuurlijke smaak. Kom, proef en beleef deze smaak. Op deze feestelijke dag kun je kruidenzout maken, pizza's bakken, allerlei soorten trostomaten proeven, smaakworkshop volgen, voedselwandelen, boter maken, zelf groenten oogsten, wijn proeven, je laten informeren over bd-landbouw, bijen en de opleiding, kalfjes en wolvarkens aaien, trekker rijden, verdwalen in het doolhof, rondrit maken op een platte kar, vele heerlijke producten kopen, luisteren naar muziek en nog veel meer...

De open dag is van 11:00 uur tot 16:00 uur op Wisentweg 12 in Dronten. Meer informatie over Warmonderhof op www.warmonderhof.nl en facebook. Dit jaar ontvangt Warmonderhof voor de open dag een financiƫle bijdrage van het Coƶperatiefonds van de Rabobank, De Nieuwe Band en de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw.
Publicatiedatum: