Warmonderhof begint traditiegetrouw het schooljaar met een open dag. Vrienden, familie, inwoners van Dronten en omgeving, relaties en de vele oud-Warmonderhofstudenten, iedereen is welkom. Dit jaar is de open dag op zondag 7 september met als thema 'Smaken verschillen; beleef onze smaak!'
Zoet, zout, zuur, bitter, unami; welke smaak verkies je? Smaken verschillen en dat geldt ook voor de voedselkeuze verbonden aan al die smaken. En nog een stapje verder, geldt dat ook voor de productiewijze van al het voedsel dat wij met smaak opeten.
Warmonderhof kiest voor de bio-dynamische productie. Een gezonde en natuurlijke smaak. Kom, proef en beleef deze smaak. Op deze feestelijke dag kun je kruidenzout maken, pizza's bakken, allerlei soorten trostomaten proeven, smaakworkshop volgen, voedselwandelen, boter maken, zelf groenten oogsten, wijn proeven, je laten informeren over bd-landbouw, bijen en de opleiding, kalfjes en wolvarkens aaien, trekker rijden, verdwalen in het doolhof, rondrit maken op een platte kar, vele heerlijke producten kopen, luisteren naar muziek en nog veel meer...
De open dag is van 11:00 uur tot 16:00 uur op Wisentweg 12 in Dronten. Meer informatie over Warmonderhof op www.warmonderhof.nl en facebook. Dit jaar ontvangt Warmonderhof voor de open dag een financiƫle bijdrage van het Coƶperatiefonds van de Rabobank, De Nieuwe Band en de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen maand
- Lidl als eerste grote retailer met alle winkels biologisch gecertificeerd
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- Poiesz koopt de tienduizend kilo biologische broccoli, bestemd voor de composthoop, van Friese teler
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Sri Lanka verklaart zich failliet nadat het een jaar geleden de biologische teelt bij wet oplegde
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-22 "Met de kennis van nu zou je in het verleden echt anders handelen"
- 2022-07-21 Alle biologische veredelings- en fokkerijinitiatieven in Europa samengevat
- 2022-07-20 "Polarisering tussen gangbaar en bio voorkomen"
- 2022-07-19 "Oekraïne-oorlog raakt voedselzekerheid in de Europese Unie nauwelijks"
- 2022-07-14 "Koolstoflandbouw is veel meer dan een nieuwe manier van landbouwbeheer"
- 2022-07-14 LTO Nederland en Biohuis ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
- 2022-07-07 "Minister Van der Wal omarmt ons Groenboerenplan en was heel duidelijk: 'Het systeem is op'"
- 2022-07-05 Onderzoek brengt de kansen in kaart voor mengteelt van tarwe en veldboon
- 2022-07-04 Johan Remkes wordt gespreksleider; LTO rekent op bemiddelaar
- 2022-07-04 "We plegen roofbouw op de aarde, en dat wordt maar een klein beetje via belastingen gecorrigeerd"
- 2022-06-30 Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- 2022-06-29 Eerste hide&b cabin verlaat de fabriek
- 2022-06-28 "Wij komen langzaam uit de 'Biomarkt-patstelling' en dat is goed nieuws!"
- 2022-06-28 IFOAM gaat pleiten voor nationale invulling van de extra voorwaarden van het nieuwe GLB
- 2022-06-27 Extra aandacht voor nieuwe verdienmodellen bij vierde editie van Boerenversneller
- 2022-06-27 Genomineerden BioVLAM 2022: Bio-Planet, Brouwerij 3 Fonteinen, De Zuivelarij, Rawijs en Vitaetom
- 2022-06-27 Skal constateerde in 2021 geen enkele non-conformiteit bij 67% van de gecertificeerde bedrijven
- 2022-06-24 Toast op 5 jaar BioAcademy en 15 jaar BioVelddag
- 2022-06-20 Tienduizend mensen demonstreren tijdens Klimaatmars in Rotterdam
- 2022-06-20 Land van Ons helpt biologische boer in Hasselt aan opvolger