Beleef de BieslandDagen op 6 en 7 september

Op zaterdag 6 september van 12:00 tot 17:00 uur en op zondag 7 september van 10:00 tot 17:00 uur vinden op 8 locaties in en rondom Klein Delfgauw de jaarlijkse BieslandDagen plaats. Ook dit jaar is er tijdens de BieslandDagen veel te doen én te beleven voor jong en oud.


Groene belevings- en doe-activiteiten

Het gevarieerde programma is vooral gericht op groene belevings- en doe-activiteiten. Bijvoorbeeld het proeven van lekkere streekproducten, het volgen van bezinningsworkshops, het ruilen van kleding, het luisteren naar muziek, het meedoen met het maken van kunst of het in boerenkostuum op de foto gaan.

Kom naar de deelnemende locaties en beleef de boerderij op Hoeve Biesland; de tuin in bij De Groenteboerin; het duurzaam inkopen op de Streekmarkt; het educatief programma bij de Halve Molen. Kom spelen bij Knorretje, ontspannen bij de Uylenburg of landelijk genieten bij de Bieslandse Heerlijkheid.


Foto's van Jet van der Duyn Schouten.

Van ruilen komt huilen?

Juist niet tijdens de BieslandDagen; je kunt deelnemen aan de kledingruilbeurs in Herberg de Uylenburg voor een nieuwe garderobe met een gesloten portemonnee. Je ingebrachte kleding krijgt een kwaliteitslabel zodat er op een eerlijke manier geruild kan worden. Vanaf 31 augustus tot 7 september om 14:00 uur kun je je kleding inleveren. De ruilbeurs is in de Herberg van 14:00 uur tot 15:00 uur.


www.bieslanddagen.nl

Het volledige programma van de BieslandDagen is te vinden op www.bieslanddagen.nl. De ontwikkelingen zijn ook op Twitter @BieslandDagen of via Facebook te volgen. Binnenkort worden de programmafolders via onder andere de deelnemende locaties verspreid.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven