20-28 september

Organic Week in Canada viert vijfjarig bestaan

Dit jaar viert Canada's National Organic Week haar 5-jarig bestaan. Van 20 tot en met 28 september 2014 zal de grootste jaarlijkse viering van biologisch voedsel, landbouw en producten in het hele land gehouden worden. Organic Week 2014 belooft de grootste ooit te worden.

Er zijn tal van redenen om feest te vieren rond de biologische sector in Canada: De totale waarde van de biologische markt is sinds 2006 verdrievoudigd; bijna 60% van de Canadezen kopen wekelijks biologische producten en 98% zegt dat ze van plan zijn om het komende jaar meer biologische producten te gaan kopen of hun huidige aankooppatroon aan te houden.

Vorig jaar werden tijdens de Organic Week meer dan 150 activiteiten en evenementen georganiseerd. Hierbij werden de voordelen van biologisch en de positieve impact op het milieu en de gemeenschappen getoond. Evenementen voor dit jaar kunnen geregistreerd worden tot 15 september. Deze zijn terug te vinden op een interactieve kaart.

Kijk voor meer informatie op de website van de Organic Week. 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.