Sprankenhof start en finish fietstocht voor lekkerbekjes

Lekker fietsen én lekkere streekhapjes? Op zondag 7 september organiseren de Brabantse Duinboeren de lekkerbekjes fietstocht. Men kan deze dag een route van 35 kilometer door de prachtige omgeving van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen fietsen en stoppen op maar liefst vier verschillende Duinboer-bedrijven. Daar worden de deelnemers getrakteerd op 5 kleine hapjes. Deze proevertjes komen recht uit de omgeving waar ze die dag doorheen fietsen. Zo maken ze kennis met de Brabantse streekproducten van de Duinboeren.

Deze fietstocht is speciaal voor lekkerbekjes uitgestippeld. Start- en finish is in Udenhout bij biologische zelfpluktuin Sprankenhof. Deelnemers mogen tussen 10:00 uur en 12:00 uur van start gaan en ze mogen er zo lang over doen als ze zelf willen.

De fietstocht, inclusief de lekkere streekhapjes, kost 10 euro per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht. Bij slecht weer wordt er gewoon gefietst. De stopplaatssen zijn dan binnen.

Voor opgave en/of meer informatie: 06 54383809 of info@kwekerijvromans.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.