Nieuw in Dordrecht: Heer & Meester, biologisch en eigentijds koffieconcept

Donderdag 21 augustus was de pre-opening van het biologisch en eigentijds
koffieconcept Heer & Meester in Dordrecht. De gloednieuwe koffiewinkel heeft zich gevestigd in de levendige Voorstraat (nr. 489) en gaat de inwoners en toeristen van Dordrecht verwennen met goede, biologische koffies, ambachtelijk ijs en op Dordt geïnspireerde producten. Heer & Meester wil bij elke klant een genietmoment creëren tegen een eerlijke prijs.

Wat Heer & Meester bijzonder maakt is dat zij rekening houdt met haar omgeving, de wereld, het milieu en de medemens. Met veel zorg zijn de juiste biologische koffiebonen geselecteerd, afkomstig uit Brazilië en Guatemala. Van de bonen wordt niet enkel koffie gemalen in het horecagedeelte, ze zijn tevens per zak verkrijgbaar in de winkel. Versheid gegarandeerd. Goede koffie speelt een hoofdrol bij Heer & Meester en de eigenaren willen hun passie en kennis voor koffie graag delen met de klant, door altijd het beste van het beste te selecteren en te serveren.
 


Naast biologische koffiebonen kunnen klanten verschillende biologische streekproducten kopen bij Heer & Meester en is er een ruim assortiment aan biologische thee te koop. Daarnaast is Heer & Meester verkooppunt van het trendy servies van Superzozial, dat 100% biologisch afbreekbaar is.

Klanten met lekkere trek kunnen bij Heer & Meester terecht voor biologisch ijs en andere, zoete lekkernijen die perfect passen bij een kop koffie. Zo wordt er flammkuchen verkocht en kunnen klanten zichzelf verwennen met de Dordtse Dolle en de Dordtse Dwaze, lekkernijen op eigen recept.

Klik hier om naar de facebookpagina te gaan.

Bron: Dordrecht.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven