Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zondag 31 augustus:

Oogstmarkt bij Biologische tuinvereniging 'de Steenen Camer'

De aangename parkachtige omgeving van Biologische tuinvereniging Elderveld 'de Steenen Camer' in de wijk Elderveld, te Arnhem, vormt zondag 31 augustus het decor voor de jaarlijkse oogstmarkt. De leden heten iedereen die nieuwsgierig is van harte welkom. Bezoekers kunnen die dag van 11:00 tot 16:00 uur hun hart ophalen aan een rijke variatie van minimaal 50 kramen die in het teken staan van biologisch, natuur, milieu en duurzaam.



Veel eigen tuinders zullen hun oogst presenteren in mooi opgemaakte kruiwagens of manden op showtafels en ook stellen zij hun tuintje open voor een bezoekje en men kan ook een kijkje nemen in de vernieuwde boomgaard en hier een fruitboom adopteren. Ook het nieuwste project de kindertuinen zijn te bezichtigen. Verder laat men zien wat men met de eigen oogst heeft gedaan (wecken, jam, likeur et cetera) en zijn er demonstraties maken van zuurkool, sambal, insektenhotels, houten beelden en het inmaken van groente.

Locatie: Hannesstraatje, afslag Drielsedijk in Elderveld. De toegang is gratis.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: