Inschrijving 'Favoriete Bioproduct van Nederland' van start

De inschrijving voor de verkiezing van 'mijn favoriete Bioproduct' is gestart. Tot en met 1 september kunnen producenten één van hun producten nomineren. Bionext wil met de verkiezing meer bekendheid geven aan de diversiteit in biologische voedsel en zo nog meer mensen overtuigen van de meerwaarde.

Directeur Bavo van den Idsert: "Er worden ontzettend veel heerlijke biologische producten gemaakt. Met de verkiezing van het favoriete Bioproduct bieden we producenten de kans om hun mooiste product extra onder de aandacht te brengen van het grote publiek." Bionext organiseert de publieksverkiezing dit jaar voor de eerste keer. Bavo: "Als ketenorganisatie zijn we trots op de biologische producten die op de markt zijn. Ik verwacht dan ook veel inzendingen."

De genomineerde producten worden vanaf 18 september, bij de start van de Bio10daagse, gepresenteerd op een aparte verkiezingswebsite, www.mijnfavorietebioproduct.nl (nu nog offline). Bionext promoot deze site tijdens de Bio10daagse en de maanden daarna onder het brede publiek.

Het publiek bepaalt door te stemmen welk product zich uiteindelijk het favoriete Bioproduct 2015 mag noemen. De bekendmaking is op 21 januari 2015, tijdens de eerste avond van de Bio-beurs.

Naast het stemmen wordt op de verkiezingswebsite ook om een korte toelichting gevraagd waarom ze op een bepaald product hebben gestemd. Bavo: "Als Bionext zijn we erg geïnteresseerd in wat mensen belangrijk vinden bij het kopen van biologische producten. Dit is voor de sector belangrijk bij het ontwikkelen van nieuwe biologische producten."

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.bionext.nl/mijnfavorietebioproduct.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.