Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Puttense slager breidt uit met scharrel/biologisch concept
Kwaliteits Slagerij Van den Berg in Putten breidt uit door vanaf september een scharrel/biologisch concept er bij te gaan voeren, naast het assortiment van de reguliere slagerij. Albert van den Berg zit al 6,5 jaar naar volle tevredenheid op de Klaas Bosstraat, waar hij inmiddels een uitgebreide winkel en een flinke klantenkring heeft opgebouwd. "Toen ik hoorde dat mijn collega-slager Harteveld met pensioen ging, wilde ik graag zijn concept van biologisch vlees en scharrelvlees overnemen." Er wordt al jaren ingezet op kwaliteit, service en specialiteiten. Daar komt nu dus een nieuw assortiment in biologisch en scharrelvlees bij. Ik merk dat steeds meer klanten kiezen voor vlees dat op een natuurlijke manier is verkregen."