Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Ekohuis geopend in Eelde-Paterswolde

Donderdag 14 augustus is in Eelde-Paterswolde een nieuwe natuurvoedingswinkel geopend: Het Ekohuis. De drukbezochte opening van de winkel aan de Hoofdweg 73 was een succes. Er waren aanbiedingen en een proeverij.

Het assortiment van het Ekohuis bestaat voornamelijk uit producten van De Nieuwe Band. Daardoor wijkt het assortiment duidelijk af van andere biologische winkels. "Door bewust te kiezen voor een winkel met een eigen formule, hebben wij de keuze van het assortiment zelf in de hand", vertelt eigenaar Jan-Erik Stuit. "Hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant. Wij staan dan ook altijd open voor uw vragen en suggesties betreffende onze producten."


Links: Bij besteding vanaf 20,- kregen de klanten een duurzame en gevulde Ekohuis-tas cadeau. Rechtsboven: Bij een winkelopening horen bloemen. Rechtsonder: Jan-Erik en Baukje.

Hij geeft aan dat elke dag vers afgebakken biologisch brood verkrijgbaar zal zijn. "Ook hebben wij een grote verscheidenheid aan glutenvrije producten en kan men bij ons terecht voor voedingssupplementen."

Voor meer informatie:

Jan-Erik Stuit
Het Ekohuis
Hoofdweg 73
9765 EC Eelde
050 8511830
info@hetekohuis.nl
www.hetekohuis.nl
Publicatiedatum: