Het Ekohuis geopend in Eelde-Paterswolde

Donderdag 14 augustus is in Eelde-Paterswolde een nieuwe natuurvoedingswinkel geopend: Het Ekohuis. De drukbezochte opening van de winkel aan de Hoofdweg 73 was een succes. Er waren aanbiedingen en een proeverij.

Het assortiment van het Ekohuis bestaat voornamelijk uit producten van De Nieuwe Band. Daardoor wijkt het assortiment duidelijk af van andere biologische winkels. "Door bewust te kiezen voor een winkel met een eigen formule, hebben wij de keuze van het assortiment zelf in de hand", vertelt eigenaar Jan-Erik Stuit. "Hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant. Wij staan dan ook altijd open voor uw vragen en suggesties betreffende onze producten."


Links: Bij besteding vanaf 20,- kregen de klanten een duurzame en gevulde Ekohuis-tas cadeau. Rechtsboven: Bij een winkelopening horen bloemen. Rechtsonder: Jan-Erik en Baukje.

Hij geeft aan dat elke dag vers afgebakken biologisch brood verkrijgbaar zal zijn. "Ook hebben wij een grote verscheidenheid aan glutenvrije producten en kan men bij ons terecht voor voedingssupplementen."

Voor meer informatie:

Jan-Erik Stuit
Het Ekohuis
Hoofdweg 73
9765 EC Eelde
050 8511830
info@hetekohuis.nl
www.hetekohuis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven