Nieuwe uitstraling voor Chakra-lijn Shoti Maa

De Chakra-lijn van Shoti Maa is voorzien van een nieuwe uitstraling. De nieuwe verpakking is vanaf nu beschikbaar. De samenstelling van de blends en ingrediënten is ongewijzigd gebleven.

De makers van Shoti Maa, Hari's Treasure, hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken van thee, yoga en ayurveda. Zij hebben als doelstelling om de traditie van yoga en ayurveda bekend en bereikbaar te maken voor een breder publiek en iedereen simpelweg te laten genieten van een harmonieus leven en een heerlijke thee.Shoti Maa is een ambachtelijk samengestelde kruidenthee op basis van de fijnste kwaliteit ingrediënten, kruiden en specerijen 'to comfort your senses'. Shoti Maa is gecertificeerd biologisch en bestaat uit een range van 12 varianten.

Rob van Dijck van distributeur De Eng B.V. is ervan overtuigd dat de onderscheidende kwaliteiten van Shoti Maa met deze nieuwe uitstraling nog beter worden gecommuniceerd. "Daarmee hopen we dat dit een nieuwe impuls zal geven aan de Chakra-lijn van Shoti Maa."

De belangrijkste veranderingen op een rijtje:
  • Een nieuwe frisse, kleurrijke en eigentijdse uitstraling die een breder publiek zal aanspreken en nog beter opvalt in het schap.
  • Per variant een korte, simpele beschrijving van de desbetreffende chakra en een verwijzing naar deze chakra op de voorkant.
  • Een geïllustreerd overzicht van de chakra's op de zijkant van het doosje.
  • Verbeterde communicatie van de belangrijkste ingrediënten per variant op de voorkant.

Voor meer informatie:

Rob van Dijck
De Eng B.V.
Amersfoortseweg 1
3951 LA Maarn
0343 441040
info@de-eng.nl
www.de-eng.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven