4 tot en met 31 augustus

Geitenwollenpop-up shop wederom geopend

Geitenwollenshirts opent geitenwollenpop-up shop in samenwerking met onder andere OAT shoes, Kazmok & Armedangels. Geitenwollenshirts vindt dat het geitenwollensokken imago wel een opfrisser kan gebruiken, maar de boodschap erachter zeker niet. Mooie, ecologische, vegan en eerlijk gemaakte producten met een hippe twist. Tien verschillende toffe duurzame merken zijn de samenwerking aangegaan om elkaar te versterken en een duidelijk maar vooral compleet concept aan te bieden! De merken zijn: Geitenwollenshirts, OAT shoes, Kazmok, Armedangels, Hurraw Lipbalm, Ink & Co, Yan Florijn wijn & by Chispa, Two-o en Klein Atelier Haarlem.Eco stoffen en eerlijk gemaakte producten. Je hoort erover en je leest erover, maar hoe zit dat nou? De geitenwollenpop-up shop biedt merken die in een duurzame lifestyle passen, ze zijn dus eerlijk geproduceerd met respect voor dier, milieu en mens. In de praktijk betekent dat het volgende:

Duurzaam: In de shop vind je vooral shirts en kleding gemaakt van biologisch katoen (met GOTS-certificaat). Schoenen die je in de grond kan stoppen als ze niet meer te dragen zijn en dan groeit er een plant uit, tassen gemaakt van gebruikte transportbanden, gadgets gemaakt van verantwoord hout, biologische en veganistische wijn et cetera.

Eerlijk: De producten worden gemaakt bij producenten die hun werknemers goed behandelen, door ze eerlijke lonen te betalen en goede arbeidsomstandigheden te bieden.


Waar en wanneer?

Van 4 tot en met 31 augustus in de Onedayshop op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven