Stoerste Bioboerin start oogst bio-dynamische tafeldruiven

Vrijdag 15 augustus is het zover. Dan zijn toch echt de tafeldruiven van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight rijp. Wel een maand eerder dan vorig jaar door het zachte zomerse weer.

De druivenwinkel aan de Zwethkade-zuid 45 in Den Hoorn is vanaf 15 augustus elke werkdag en op zaterdag geopend. Kijk voor openingstijden op de website. Van de allereerste Blauwe en Witte Frankenthalers hebben de bezoekers van De Dorpskamer in Den Hoorn de primeur. Donderdag 14 augustus worden daar de eerste kistjes Westlands Roem overhandigd door de Stoerste Bioboerin Hilde Jansen.


Een kistje met blauwe en witte Frankenthalers.

De Dorpskamer is een initiatief van burgers voor burgers en is een gezellige 'huiskamer' waar een ieder welkom is voor een praatje, een kopje koffie en deze week ook voor een tasje druiven.

Open dagen bio-dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Op zaterdag 13 en zondag 14 september is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de druivenserres van deze ambachtelijke familiekwekerij waar rijpe druiventrossen aan de bomen hangen. Het is dan weer volop genieten van de prachtige druiventeelt. Aan de proefbalie kunnen bezoekers verschillende druivensoorten proeven en wordt verteld over de authentieke druivenrassen. In de druivenserres is een expositie van Het Brocantehuisje en sieraden van Marry Verbeek. Parkeren wordt goed geregeld en de riksja fietst u met plezier naar de druivenkwekerij.


Hilde Jansen.

Kortom het worden weer mooie open dagen en u bent van harte welkom aan de Zwethkade-zuid in Den Hoorn.

Open Dagen

Tijd: 11:00-17:00 uur
Tip: Kom op de fiets!
www.druivenkwekerij.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.