De Ahorn gaat verhuizen en wordt 'Spruit'

Tholen - Natuurvoedingswinkel De Ahorn in Enkhuizen gaat verhuizen en de winkel krijgt na de verhuizing een nieuwe naam: Natuurvoedingswinkel Spruit. "We vonden dit toepasselijk bij een nieuwe start en waren echt op zoek naar een Nederlandse naam. Bij een nieuwe spruit denken we aan een nieuwe start. Daarom hebben we voor deze naam gekozen", vertelt Amber Leenbeek, die de winkel samen met Barbara Baving runt.

Onlangs werd in dit Biojournaal-artikel al gemeld dat natuurvoedingswinkel De Ahorn in Enkhuizen uit zijn jasje was gegroeid. De ondernemers zagen wel iets in een 'groene passage', naar goed voorbeeld uit Rotterdam. Deze plannen konden echter de ijskast in, omdat de gemeente geen toestemming gaf. Er is nu dus goed nieuws te melden. Afgelopen donderdag 24 juli hebben Barbara Baving en Amber Leenbeek namelijk het huurcontract getekend voor een nieuw winkelpand aan de Westerstraat 30-32. Momenteel zit de winkel nog gevestigd aan de Westerstraat 154.


Amber Leenbeek en Barbara Baving.

In de nieuwsbrief geven de dames aan dat het huurcontract per 1 september ingaat. "Dan begint natuurlijk het klussen en verbouwen, gevolgd door de verhuizing. Hiervoor gaan wij eerst een planning maken. Waarschijnlijk gaan we dan ook een week of twee dicht om alles mooi, netjes en nieuw in de nieuwe winkel te krijgen." Dit alles kunnen Barbara en Amber niet alleen. Daarom willen ze hun klanten, de community, betrekken bij deze grote stap voorwaarts. "Wil je ons helpen? Ben je goed in een bepaalde klus, of wil je gewoon helpen verhuizen? Iedere helpende hand is van harte welkom." Men kan zich opgeven door naar dit emailadres te mailen. "We zetten je dan op onze lijst van helpers, houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en vragen je zeker te helpen wanneer de tijd daar is."

Er zullen met de verhuizing diverse dingen veranderen aan de winkel. Zo komt er een leestafel, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en bij kunnen praten onder het genot van iets lekkers uit de winkel. Ook komt er ruimte voor onder meer lezingen en workshops. Andere uitbreidingen houden de dames nog even geheim.

Voor meer informatie: www.deahorn.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven