Breed inzetbare folies

Bio4Pack presenteert BBI 50 en BBII 100

De innovatiedrang van Bio4Pack gaat onverminderd verder. Na recent als eerste onderneming producten voorzien van het 9P Home compost certificaat op de markt te hebben gebracht, komt Bio4Pack nu met een tweetal nieuwe folies: de BBI 50 en BBII 100.Seal- en barrière-eigenschappen

De BBI 50 en de BBII 100 folies worden vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen die niet uit de voedingsketen komen. Ze kenmerken zich door uitstekende seal-eigenschappen en laten zich op alle gangbare verpakkingsmachines perfect verwerken.

De BBI 50 is een duplex laminaat, de BBII 100 een triplex laminaat folie. Belangrijke kenmerken van de folies zijn de goede gas- en vochtbarrière-eigenschappen waardoor met een relatief eenvoudige en lichte verpakking de shelf life van verpakte producten aanzienlijk kan worden verlengd.

Breed inzetbaar en prima te bedrukken in tot wel 8 kleuren

Door de goede technische eigenschappen zijn de folies voor vele toepassingen inzetbaar. Vooral voedingsmiddelen laten zich door de prima barrière kwaliteiten, graag verpakken in de BBI 50 en 100 folies. Denk daarbij aan koffie(pads), muesli, noten en granen. De verpakkingen zijn bovendien zeer aantrekkelijk doordat ze tot wel 8 kleuren te bedrukken zijn. Het oog wil toch immers ook wat!

Bio4Pack maakt verantwoord ondernemen steeds makkelijker

"Bij Bio4Pack zijn we gek op verantwoord ondernemen met oog voor de wereld om ons heen. We ontwikkelen en produceren producten die voldoen aan de eisen die gesteld worden aan producten voor een duurzame wereld. Maar we houden ook van producten die qua kwaliteit, verwerkingsgemak en prijs niet onderdoen voor producten die op traditionele wijze zijn vervaardigd. We doen dat graag samen met onze klanten en andere partners in het productieproces. Dus als u met een verpakkingsvraag worstelt en een duurzame oplossing wilt die voldoet aan internationale normen, neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee", zegt Patrick Gerritsen.

Voor meer informatie:

Patrick Gerritsen
Bio4Pack GmbH
Schulten Sundern 14
48432 Rheine, Germany
T + 49 (0) 59 75 955 94 57

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.