Biologische webwinkel EKOkopen.nl Zakelijk in de lucht

Restaurants, hotels, kookstudio's en alle andere bedrijven die biologische producten willen bestellen, kunnen nu bij EKOkopen.nl Zakelijk terecht. In de zakelijke webwinkel van EKOkopen.nl bieden de biologische leveranciers grotere verpakkingseenheden aan tegen scherpe, zakelijke tarieven.

Biologisch in heel Nederland bezorgd

EKOkopen.nl Zakelijk is gericht op horeca, instellingen en andere bedrijven in Nederland. De leveranciers die bij EKOkopen.nl zijn aangesloten bieden samen een breed assortiment en kunnen in grote hoeveelheden leveren. Er zijn volop biologische groenten, er is fruit van het seizoen, biologische wijnen, kruidenierswaren, thee, verse pasta, vleeswaren en vis. Alle producten in de webwinkel van EKOkopen.nl zijn gecertificeerd biologisch of - in het geval van vis – met het MSC-keurmerk voor duurzame vangst. Voor toegang tot de zakelijke webshop is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist. Zakelijke bezorging is gratis vanaf 250 euro en er kan al besteld worden vanaf 25 euro.


Professioneel transport

EKOkopen.nl werkt samen met de (koel-)koeriersdienst van Besseling. Standaard bezorgt EKOkopen.nl tweemaal per week. Voor zakelijke bestellingen zijn er meer mogelijkheden voor de bezorging, afhankelijk van de vraag van de klant.


Eerlijke prijs voor leveranciers

EKOkopen.nl biedt leveranciers van biologische producten een platform en een extra verkoopkanaal, waar zij hun producten rechtstreeks aan afnemers verkopen. Door het regelen van het gehele traject ondersteunt EKOkopen.nl de leveranciers bij de verkoop en distributie van hun producten. Zonder tussenhandel, dus betaalbaar en met een eerlijke prijs voor de leveranciers.

Voor meer informatie:

EKOkopen.nl
Postbus 95027
1090 HA Amsterdam
085 00701477
info@ekokopen.nl
www.ekokopen.nl/zakelijk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven