Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NürnbergMesse viert 40ste verjaardag

De NürnbergMesse, waar elk jaar in februari de BioFach gehouden wordt, viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan. Ook in dit jubileumjaar gaan de zaken goed. Na een omzet van 193 miljoen euro in 2013, de hoogste omzet voor een oneven jaar in de geschiedenis van het bedrijf, is er al positief nieuws te melden over de eerste helft van 2014: De bestaande evenementen ontwikkelen zich positief en de wereldwijde oriëntatie wordt steeds meer van belang. Voor de twee CEO's, Roland Fleck en Peter Ottmann, is dit de bevestiging dat de gekozen strategie werkt. Deze strategie voorziet in de versterking van Neurenberg als locatie en tegelijkertijd blijft de verdere internationalisering van groot belang.

Het vertrouwen van het publiek blijkt uit het feit dat de NürnbergMesse in 2013 door 1.130.000 bezoekers bezocht is en ongeveer 27.000 exposanten presenteerden hun producten op in totaal 174 beurzen, congressen, publieksevenementen en bedrijfsevenementen.

Voor meer informatie: www.nuernbergmesse.de
Publicatiedatum: