De Kweker opent bezorgvestiging in Hoorn

De Kweker opent een nieuwe bezorgvestiging in Hoorn. Vanaf 21 juli zullen alle klanten van Wervershoof beleverd worden vanaf het vernieuwde distributriecentrum op de Protonweg. De vestiging in Wervershoof zal dan niet meer gebruikt worden door De Kweker. De nieuwe locatie is gekozen vanwege de goede centrale ligging in het verzorgingsgebied en de mooie zichtlocatie langs de Provinciale weg. Tevens geeft de oppervlakte van 2600 vierkante meter ruimte om de komende jaren te groeien.

Vestigingsmanager Peter van Kessel: "We kunnen onze klanten in Noord-Holland gaan bedienen met een speciaal op hen afgestemd totaalassortiment. Het nieuwe onderkomen geeft ruimte om de focus van het assortiment te verbreden met uitbreiding naar het totale verspakket; AGF, vlees, vis en gevogelte. Daarnaast komt er in de nieuwe vestiging een demoruimte waar workshops gegeven gaan
worden en waar we klanten kunnen ontvangen en adviseren over specifieke producten van De Kweker."De Kweker werkt met producenten en leveranciers die trots zijn op hun product. Stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers met liefde voor hun vak. Die samenwerking met partners is wat De Kweker en haar assortiment zo uniek maakt. Al sinds de oprichting in 1968 spelen maatschappelijk verantwoord ondernemen en aandacht voor duurzaamheid een belangrijke rol in de hele bedrijfsvoering.

De Kweker is een no-nonsense familiebedrijf met zelfbedieningsvestigingen in Amsterdam en Purmerend. Klanten kunnen hun producten ook geleverd krijgen via de bezorggroothandel. Met drie distributiecentra gevestigd in Amsterdam, Hoorn en Texel bestrijkt De Kweker een groot gedeelte van West-Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 28.000 producten, met keuze uit zo'n 1200 biologische producten.

Voor meer informatie: www.kweker.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven