Smullen van bio-softijs bij Super Eko Markt

Tholen - Sinds drie weken is bij de Super Eko Markt biologisch softijs met vanillesmaak verkrijgbaar, oftwel 'boerensoftijs'. "Het ijsje is een lekker tussendoortje. De klanten smullen er van. Ik krijg erg goede reacties", vertelt Frank Bouman vanuit zijn winkel aan de Voorstraat 21 in Utrecht. Naast het boerensoftijs biedt Frank ook vegan softijs aan, op basis van rijstmelk. "Hiermee ben ik voor zo ver ik weet de enige winkel in Nederland."Het biologische boerensoftijs viel van begin af aan goed in de smaak. Dit is ook op andere locaties het geval: "Producent Green&White maakt het ijs bijvoorbeeld ook voor de Apenheul. Daar wilden ze per se biologisch softijs verkopen. Inmiddels gaan er wekelijks zo'n veertig tot vijftig dozen doorheen bij de Apenheul."

Frank merkt dat de vakantietijd aangebroken is. Daardoor is het wat rustiger in de winkel. "Hierdoor heb ik gelukkig wel wat tijd voor zaken waar ik normaal niet aan toe kom. Dat is ook wel een fijn."


Deze poster hangt bij Super Eko Markt op de deur.

Voor meer informatie:

Frank Bouman
Super Eko Markt
Voorstraat 21
3512 AH Utrecht
030 2319482
Sem@superekomarkt.com
www.superekomarkt.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.