Duits bio-ijs bij Rosenhaege Living Gardens

Rosenhaege Living Gardens staat op zaterdag 19 en zondag 20 juli in het teken van de Easy Prairie Garden, een geheel nieuw systeem van de vaste plantenkweker Lageschaar uit Aalten. Ook is er extra aandacht voor lavendelheuvels en Gelato Mio 100% bio-ijs.

Vanaf dit weekend en de gehele zomer kan men op Rosenhaege genieten van speciaal Bio-ijs. Leverancier van dit handmatig vervaardigde ijs is de Familie Manusé van Gelato Mio uit Coesfeld Duitsland (20 kilometer van Winterswijk.) Zij maken reeds in de tweede generatie het ijs naar oude familierecepten en verwerken uitsluitend bio-producten zoals: bio-melk, room, koffie, fruit, eieren, cacao, suiker, honing en noten.Er worden uitsluitend vruchten van het seizoen verwerkt, zoals in rozen- en lavendelijs en ijs van schapenmelk (heel bijzonder). De familie heeft een bedrijf ingericht in een natuurgebied bij Coesfeld waar ijs proeverijen en workshops gegeven worden. In de workshops wordt de herkomst en de vervaardiging van ijs toegelicht, bijvoorbeeld voor groepen zoals scholieren en clubs. Het is ook een uitstekend idee voor familie-uitjes.

Er zijn reeds Gelato – Mio ijssalons in Rosendahl en in Münster aan de Hörster -Strasse 38, (achter de St. LambertiKirche).

Voor meer informatie: www.rosenhaege.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.