Broodafdeling Natuurwinkel Zoetermeer geheel vernieuwd

De broodafdeling van de Natuurwinkel aan de Dorpsstraat/Pilatusdam in Zoetermeer is geheel vernieuwd, zo meldt Zoetermeer Dichtbij. Sinds 1 juli levert Natuurwinkel Zoetermeer brood en banket van bakkerij Zonnemaire. Renate, de eigenaresse van de Natuurwinkel, vertelt dat de keuze op Zonnemaire is gevallen vanwege het duurzame productieproces, de ambachtelijke bakwijze en natuurlijk de smaak.

"Er was gelijk een klik',vertelt Renate. Zonnemaire nodigde alle medewerkers uit voor een lunch en een uitgebreide rondleiding in de bakkerij. "Ontzettend leuk om te zien dat het grootste deel van het productieproces nog steeds handwerk is. Dagelijks zijn er 120 mensen aan het werk bij bakkerij Zonnemaire."Zonnemaire is een familiebedrijf, zestig jaar geleden opgestart door Ad van der Westen. Het bedrijf wordt nu mede gerund door zijn vier kinderen.

"Het Zonnemaire brood en banket ligt vanaf nu elke ochtend heerlijk vers in onze winkel. Daarnaast bakken wij brood en banket vers op onze nieuwe stenen vloer oven. Een stenen vloer oven werkt met stralingswarmte waardoor het brood heerlijk knapperig blijft en niet uitdroogt."

Zonnemaire bakt ook Libraire, een breed assortiment innovatieve biologische glutenvrije producten vers en verpakt verkrijgbaar bij Natuurwinkel Zoetermeer.

Klik hier om naar de facebookpagina van Natuurwinkel Zoetermeer te gaan.

Bron: Zoetermeer Dichtbij

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven