Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delftse Streekmarkt elke 3e donderdag van de maand

Rond de Oude kerk (de Oude Jan) staat elke maand een streekmarkt vol met ambachtelijke en (h)eerlijke producten uit Delft en omstreken. Om precies te zijn op iedere derde donderdag van de maand van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je daar terecht voor biologisch brood van Bakkerij Bronswijk BuytenDelft, biologische verse groenten van Lin de Groenteboerin en overheerlijke honing van Imkerij Beeware. De Firma van Buiten verrast je met verschillende producten zoals appel-sambal, tomatenchutney en mini taartjes. Naast eten kun je ook iets te drinken vinden op deze geweldige markt, wat dacht je van Delfts bier van Bierhistorie Delft of een bijzondere mede (= alcoholische honingdrank) van de Delftse Mederij. Voor houten design meubelen en accessoires kun je terecht bij de marskraam van Stichting Stunt.

Trek gekregen? Dan koop je gewoon iets lekkers bij de fietskar van The Living; een rollende Deli met gezonde en overheerlijke gerechten. Van de partij zijn ook koffiebranderij Miss Morrisson met thee en koffie, Mooimekkerland met verschillende geitenkaas, De smaak van met homemade chutneys en mayonaise, Groene hart marktwagen met boerenkaas en EKO kaas en natuurlijk Delftse Waren met allerlei kruiden en hun bekende siroop van wildgeplukte Delftse vlierbloesem.



De Delftse Streekmarkt is een markt die zorgt dat Delftenaren en bezoekers kennis maken met de ambachtelijke producten die in en om de stad worden voortgebracht. Zodat mooie verbindingen tot stand worden gebracht tussen enerzijds de kleine ambachtelijke bedrijven uit Delft en omgeving en anderzijds de klanten.

Naast de reeds genoemde leveranciers, tref je ook de Delftse chefkok Yuri Verbeek van de Kokkerie aan op de markt tussen 13:00 en 15:00 uur om de bezoekers te laten proeven van al hetgeen deze Streekmarkt te bieden heeft.
Publicatiedatum: