Op 21 en 22 januari 2015 is IJsselhallen Zwolle 2 dagen lang hét ontmoetingspunt voor biologische boeren, producenten, winkeliers en restaurateurs tijdens de Bio-beurs. IJsselhallen/Libema huisvest en faciliteert de vakbeurs met veel enthousiasme.
IJsselhallen Zwolle is bijzonder trots de Bio-beurs te mogen huisvesten. "Wij zijn continue bezig met het doorontwikkelen van bestaande events maar zeker ook het succesvol uitrollen van nieuwe beurzen- en evenementenconcepten", aldus vestigingsmanager Toni Denneboom. "Samenwerkingsverbanden met branche organisaties, zijn hiervoor essentieel. Daarom is IJsselhallen bijzonder verheugd met de samenwerking die is ontstaan tussen Libema en branche organisatie Bionext, waaruit uiteindelijk de Bio-beurs is ontstaan."
Het team van de IJsselhallen zorgt dat het evenement voor de organiser, de standhouder, maar ook de bezoeker geheel conform verwachting verloopt. Alle praktische zaken worden tot in detail voorbereid, om het evenement uiteindelijk succesvol te laten slagen.
Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. IJsselhallen Zwolle is trotse dochter van dit concern dat met 20.000 m² één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Noord-Oost Nederland is. Het complex is naast vakbeurzen ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, presentaties en concerten.
Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl
Abonneren
Vacatures
- Boxmedewerker
- Coördinator backoffice
- Accountmanager industrie (internationaal)
- Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager
- Junior productspecialist biologische kruiden
- Avonturier / Zelfstandig recruiter
- Accountmanager
- Senior AGF Pricing Specialist
- Sales Support
- Quality Assurance Manager
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-17 21 juni: Feestelijke biovelddag van Inagro
- 2022-05-17 Nieuwe merkidentiteit voor Fruit Logistica en Asia Fruit Logistica
- 2022-05-17 Gelderse boeren openen dit weekend de deuren voor publiek
- 2022-05-16 Symposium Agroforestry en Notenteelt zet ondernemers centraal
- 2022-05-16 Hoe kunnen biologische boeren effectief gebruikmaken van het GLB?
- 2022-05-13 Documentaire ‘Boer Brussel Beweging’ te zien op 14 en 15 mei
- 2022-05-13 2 juni: meeloopdag voor jongeren op Warmonderhof
- 2022-05-13 Agroforestry op de BioVelddag 2022
- 2022-05-13 Logistieke toer door Venlo en afscheid van voorzitter Ron de Greeff
- 2022-05-12 Verbetering en verduurzaming voedselketen met tech en data
- 2022-05-11 "We willen het voedselsysteem ‘met de vork’ veranderen"
- 2022-05-10 Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- 2022-05-06 Inschrijvingen open voor de Voedsel Anders Conferentie 2022
- 2022-05-06 220 bedrijven present op het BioAg World Congress 2022 in Valencia
- 2022-05-05 IT-manager Hessing Supervers gastspreker op Food & Beverage Business Event
- 2022-05-05 Agroecologie training: 14 en 15 mei
- 2022-05-04 Veel belangstelling voor deelname aan Gastvrij Rotterdam 2022: vijfde hal weer in gebruik
- 2022-05-04 21 mei: Bijeenkomst over peulvruchten
- 2022-04-25 3 mei: webinar kruidgeneeskunde met Marlies Engels van De Polderkol
- 2022-04-21 Geld verdienen met groene zuivel: hoe doe je dat?