Zaterdag 5 juli:

Veel te beleven op Noorderhoeve Landgoedfair

Op zaterdag 5 juli nodigen de boeren en boerinnen van de Noorderhoeve in Schoorl u uit voor een zomerse feestdag op het platteland. Van 10:00 tot 16:00 uur is het bio-dynamische boerenerf aan de Duinweg 125 een zoete inval. Iedereen is welkom!

Het is inmiddels een traditie: de Noorderhoeve landgoedfair op de eerste zaterdag in juli. In vijf jaar tijd is het uitgegroeid tot een zomers evenement waar jong en oud een dag lang het boerenleven kunnen opsnuiven. Er zijn diverse kinderactiviteiten zoals ponyrijden, huifkarritjes, trekkers beklimmen en een koeienspringkussen. Ondernemers en ambachtslieden uit de regio verkopen veldboeketten, hippe stoffen, kleding, hebbedingen, manden, tuinkeramiek en houten meubels. Ook kan men een boodschappentas vullen met 'slow food', zoals vers geoogste groente en dagverse zuivel van de Noorderhoeve, producten van Korenmolen de Gouden Engel, vaatjes Demeter olijfolie van Pepermolen en kruiden uit de Mijzerpoldertuin. Op het terras kunnen bezoekers lunchen met broodjes warme beenham (van eigen varkens), vega sandwiches en supermuffins.


Kunst en muziek

De groene oase van het boerenlandschap heeft op de landgoedfair een gouden randje van kunst en muziek. Bas van Nieuwburg exposeert zijn tekeningen en in het weiland staan pipo-wagens van De Boer Op. Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag met koetekenen, een workshop haken of smultoetjes maken boven een houtvuur. Klezmerband TOV verzorgt de vrolijke noten.

Tip: kom vroeg want er is veel te doen en te beleven, zowel bij regen als zonneschijn.

Voor meer informatie:

De Noorderhoeve
Duinweg 125
1871 AH Schoorl
www.noorderhoeve.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven