BD-relatiebijeenkomst in Kunsthal Rotterdam: 18 september

Stichting Demeter, de BD Vereniging en Warmonderhof nodigen u van harte uit voor een relatiebijeenkomst in de Kunsthal in Rotterdam met de gelegenheid om de tentoonstelling Rudolf Steiner: Alchemie van het Alledaagse te bezoeken. De bijeenkomst wordt gehouden op 18 september.

Daar waar de intensieve landbouwsystemen leiden tot ernstige verstoringen in ons milieu, neemt de nieuwsgierigheid vanuit de samenleving naar 'dwarsdenkers' toe, want: 'wat werkt is waar'. En niet voor niets vallen bio-dynamische bedrijven vaak in de prijzen qua bedrijfsvoering en productkwaliteit.90 jaar nadat Rudolf Steiner de landbouwcursus gaf, is het voor de sector een moment om te evalueren, de huidige positie te bepalen en de gezamenlijke uitdagingen en ontwikkelingsweg te bespreken. Er wordt naar deze ontwikkelingen gekeken vanuit het rechtsleven (keurmerk) het economische (cijfers) en het geestelijke (inspiratie en bezieling). Daarvoor willen de organisatoren graag alle licentiehouders, boeren, verwerkers, handelaren en retailers, maar ook andere geïnteresseerden uitnodigen voor deze bijeenkomst.

Wanneer, waar en wat?

De bijeenkomst is op 18 september van 13:30-20:00 uur.

De locatie is de Kunsthal, Westzeedijk 341 in Rotterdam.

Bekijk hier het inhoudelijke programma.

Toegangsprijs: 65 euro per persoon.

Dit is inclusief toegang tot de tentoonstelling, de Demeter monitor 2013 en een goed verzorgd diner.

Leden van de BD-Vereniging en licentiehouders van het Demeter-keurmerk krijgen 25 euro korting. Geef dit bij uw aanmelding aan.

Aanmelding: via dit formulier of per telefoon 0343 522355

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door BD-Totaal – Estafette Odin – EkoPlaza – Eosta – Landbouwsectie van de Antroposofische Vereniging en ZuiverZuivel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven