Oranjekoorts stuwt vraag naar Di Zabbia Organic Orangecello
Het team van Di Zabbia draait daardoor thans overuren in het schillen van de rechtstreeks uit Italië geïmporteerde sinaasappelen om hun ambachtelijke likeurstoker aan het werk te kunnen houden en vervolgens grote hoeveelheden flessen met de oranje drank te kunnen vullen. Die vinden daarna gretig aftrek bij slijterijen, horecagelegenheden en drankgroothandels in heel Nederland en zelfs op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.
Niet alleen de oranje kleur van de likeur is aansprekend in deze tijd waarin bij iedere Nederlander de WK-wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal volgt. Bartel van Willigenburg van Di Zabbia: "Fijnproevers waarderen vooral de fijne frisse geur, gebalanceerde smaak en intense smaakbeleving. Kortom; een verrassende biologische sinaasappellikeur van Nederlandse bodem die het oranje voetbalfeest nog een extra oranje en smaakvol tintje geeft! Op de winst: Proost."
Klik hier voor extra informatie over de Organic Orangecello van Di Zabbia.