Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 30 augustus:

Biologische picknick op Schiermonnikoog

Zaterdag 30 augustus viert AtelierSchier feest op het eiland Schiermonnikoog met onder andere een grote biologische picknick met vele -eilander- verrassingen. Tussen 11:00 uur en 13:00 uur is iedereen van harte welkom bij de Berkenplas voor dit evenement. Na deze picknick zijn er vanaf 14:00 uur overal activiteiten: natuurwandelingen en fietstochten met eilandergidsen, schilderen aan het Wad en bij de bus op het strand, zandkastelen bouwen, een demonstratie van een super snel eco-bouwwerk, unieke hoedjes maken, yoga en vitaliteit workshops enzovoorts. Vanaf 16:00 uur is er in het dorp een streekproducten- en kunstmarkt, op de verschillende terrassen is er muziek en zijn er culinaire activiteiten. Kosten picknick 5 euro | kinderen 3 euro.



Deze feestdag van AtelierSchier komt tot stand door samenwerking met Natuurmonumenten, veel vrijwilligers, kunstenaars, zangers en vertellers door de 25 jaren heen, eilander horecabedrijven, Polderboeren, bouwbedrijf Romke Dijkstra en voor de openingsact: Grytha Visser, Jildou Talman, Ankie van der Meer en Nanne Kalman.

Kaartverkoop bij de VVV, de AtelierSchierbus, op de eilander strûnmarkt en via www.atelierschier.com.

De organisatie zoekt nog vrijwilligers. Zij kunnen zich aanmelden bij Garda Meerdink, via info@waddenwerk.nl.
Publicatiedatum: