Groen Lintje voor Ecoville

Biologische groente- en fruitleverancier Ecoville BV uit Barendrecht heeft zaterdag 28 juni een groen lintje ontvangen van fractievoorzitter voor GroenLinks in Dordrecht, Kitty Kruger. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Weetpunt in Zwijndrecht.

Met de jaarlijkse toekenning van groene lintjes zet GroenLinks Drechtsteden mensen en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid en milieu in de regio in het zonnetje. Henk Mirck, wethouder Duurzaamheid in Zwijndrecht, presenteerde de uitslag. Hij introduceerde alle veertien genomineerden aan het publiek en vroeg hen naar hun motivatie en inspiratie om door te zetten om hun idealen te verwezenlijken.


De winnaars Ariëtte Vos (promotor van stadslandbouw) en Perry Falter.

Perry Falter van Ecoville, begon ooit met een klein kraampje op de markt. De eigenaren van de Watertoren, een verswinkel in Dordrecht, vroegen hem om met de spullen uit de winkel op de markt te gaan staan. Perry gaat en staat al jaren voor smaak, en mooie biologisch geteelde producten (uit de regio). Dit was dan ook de reden om zijn groentekraam de afgelopen jaren uit te bouwen tot het prachtige bedrijf Ecoville.

Voor meer informatie: www.dordrecht.groenlinks.nl en www.ecoville.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven