"Iedereen ging met bakken vol energie terug naar huis"

Symposium 'Buitengewoon': buitengewoon geslaagde dag

In 'boerenchique' setting werd dinsdag 24 juni jongstleden in Wekerom gesproken over bewuste voeding tijdens het Symposium 'Buitengewoon'. Sprekers Gerrit Grievink, Jonathan Karpathios en Linda Hofman wisten het publiek te boeien met persoonlijke verhalen, interessante discussie onderwerpen en scherpe stellingen. Het symposium werd georganiseerd door Eco Fields, de enige biologische kalverhouderij in Nederland.

Bart Boon, eigenaar van Eco Fields: "We kijken terug op een geslaagd evenement waarna iedereen met bakken vol energie richting huis gekeerd is." Hij nodigde klanten, beleidsmakers en geïnteresseerden uit op zijn boerderij in Wekerom, om samen in gesprek te gaan over de voedingsmoraal in onze maatschappij. Op een tribune van stro luisterde en discussieerde het publiek met gastsprekers Gerrit Grievink (directeur Focusplaza), Jonathan Karpathios (eigenaar restaurant Vork en Mes), Linda Hofman (docent food Fontys hogescholen) en dagvoorzitter Arnoud Leerling (regio coördinator Foodvalley).Gedurende het evenement hebben verschillende gasten 'kalfies' gemaakt, ofwel een Selfie met een kalf. Een ludieke manier om te tonen dat ze nadenken over bewust vlees. Het symposium werd afgesloten met een (h)eerlijk driegangendiner, uiteraard volledig biologisch en rijk aan streekproducten. Het was een buitengewoon geslaagde dag.

Voor meer informatie: www.ecofields.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.