
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Bij btw-afschaffing op biologisch gaat het vooral om de milieuwinst"
- Lidl tekent voor 35 ha op Logistiek Park Moerdijk
- Eierspecialiteit in een nieuw jasje
- Kabinet twijfelt om afschaffing btw op groenten en fruit door te zetten
- Omgeschakelde Kwekerij Lageschaar Vaste Planten en webshop Sprinklr gaan samenwerken
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
"Iedereen ging met bakken vol energie terug naar huis"
Symposium 'Buitengewoon': buitengewoon geslaagde dag
Bart Boon, eigenaar van Eco Fields: "We kijken terug op een geslaagd evenement waarna iedereen met bakken vol energie richting huis gekeerd is." Hij nodigde klanten, beleidsmakers en geïnteresseerden uit op zijn boerderij in Wekerom, om samen in gesprek te gaan over de voedingsmoraal in onze maatschappij. Op een tribune van stro luisterde en discussieerde het publiek met gastsprekers Gerrit Grievink (directeur Focusplaza), Jonathan Karpathios (eigenaar restaurant Vork en Mes), Linda Hofman (docent food Fontys hogescholen) en dagvoorzitter Arnoud Leerling (regio coördinator Foodvalley).
Gedurende het evenement hebben verschillende gasten 'kalfies' gemaakt, ofwel een Selfie met een kalf. Een ludieke manier om te tonen dat ze nadenken over bewust vlees. Het symposium werd afgesloten met een (h)eerlijk driegangendiner, uiteraard volledig biologisch en rijk aan streekproducten. Het was een buitengewoon geslaagde dag.
Voor meer informatie: www.ecofields.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-07 Jersey stieren verkennen nieuwe hellingstal
- 2023-03-03 Bekertje bodem voor bioscoop-bezoekers
- 2023-03-01 Stressvrij slachten belangrijkste principe voor mobiele dodingsunit
- 2023-02-24 Rapport: ongeveer 12 procent veehouderijen heeft keurmerk
- 2023-02-20 Keuze voor biologisch vlees levert de Voedselbank cheque van 1500 euro op
- 2023-02-16 Volledig Duitse biologische varkensvleesketen met succes gelanceerd
- 2023-02-10 AR wil verder groeien in biologisch en neemt productielocatie over
- 2023-02-01 Nieuwe financieringsronde Beter Boeren
- 2023-01-30 Ketenkennisdialoog 'De smaken van duurzamer varkensvlees': 1 februari
- 2023-01-18 Biologisch tot op het bot: bouillons met een duurzaam verhaal
- 2023-01-17 Henk en Klaas willen je graag iets vertellen
- 2023-01-16 Duitsland: Bioland blij met etiketteringswet voor veehouderij
- 2023-01-13 De Groene Weg formaliseert keten van Nederlands biologisch lamsvlees
- 2023-01-12 Steun de Voedselbank door te kiezen voor biologisch vlees
- 2023-01-12 Het water staat de biologische veehouders in België aan de lippen
- 2023-01-04 "Biologisch boeren is transparant en maatschappelijk gewenst"
- 2022-12-23 Een kijkje in de (voer)keuken van BioBrüder Heimann
- 2022-12-22 Belgische veehouders vragen om crisissteun
- 2022-12-22 "Wij waren altijd al van het extensieve boeren"
- 2022-12-20 Brandt & Levie gaat strijd aan met eenheidsworst