Vernieuwde businesspartner in biologische gewasbescherming

BioPol Biosystems gaat verder als Biopol Natural

Vanaf 1 juli 2014 zal BioPol Biosystems uit Stellendam verder gaan onder de naam Biopol Natural. De organisatie produceert en levert al ruim 25 jaar biologische gewasbeschermingsproducten.

"De grondslag voor de nieuwe naam ligt in de systeembenadering die de organisatie gaat hanteren", aldus Mark Hoogendoorn (operationeel manager). Door het toevoegen van een nieuwe exclusieve productgroep aan het assortiment, het fytopro-systeem, is een totaalconcept ontstaan. Deze nieuwe, natuurlijke benadering wil de organisatie uitdragen. De huisstijl is aangepast om deze natuurlijke benadering ook tot uiting te laten komen.Hiernaast heeft de organisatie diverse keuzes gemaakt als gevolg van verschillende ontwikkelingen en de continue drang naar het verbeteren van de product- en dienstverlening. "Door toekomstgericht te ondernemen draagt de organisatie zorg voor de duurzame oplossingen", aldus Hubert Winters (directielid).

De organisatie draagt al ruim 25 jaar proactief bij aan oplossingen en mogelijkheden om gewasbeschermingsvraagstukken te beheersen en te verbeteren. Dit is ook hoe het ooit begon, met de hommelproductie: dé oplossing voor het bestuivingsprobleem.

Voor meer informatie: www.biopol.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven