Frambozendag op 13 juli

Raspberry Maxx viert 10-jarig bestaan

Het frambozenseizoen is weer begonnen en de frambozenkwekerij Raspberry Maxx is vanaf nu het hele jaar door geopend voor bezoekers. De frambozendagen op de kwekerij zijn een heerlijke plek om een feel-good moment met familie en vrienden te hebben. Genieten in de buitenlucht van allerlei lekkers met frambozen. Elke tweede zondag van de maand (13 juli, 10 augustus, 14 september en 12 oktober) kunnen bezoekers een kijkje nemen op de frambozenkwekerij Raspberry Maxx in Meijel.

Zondag 13 juli viert Raspberry Maxx haar tienjarig bestaan. "Op deze frambozendag vieren we dat we al 10 jaar heerlijke frambozen maken voor de echte frambozenliefhebber. We hebben allerlei kraampjes voor hart, buik en hoofd waar je lekker kunt snuffelen. Op ons frambozenterras kun je genieten van heerlijke frambozentaart, lunch of een frambozenijsje. We zijn geopend van 10:00-18:00 uur. Toegang is gratis", aldus Henny van Bergeijk.Er zal 13 juli niet alleen een frambozentaart bakwedstrijd gehouden worden, zo worden er ook verse pizza's gebakken in de steenoven met zoveel mogelijk verse ingrediënten uit de eigen groente- en fruittuin. Tevens staat de wensboom klaar om volgehangen te worden met wensen. Carlo zal de bezoekers op de frambozendag meenemen voor een rondleiding over de kwekerij waar hij dagelijks werkzaam is tussen de frambozenstruiken die op biologische wijze geteeld worden.

Ook opent Raspberry Maxx op 13 juli de deuren van het Inloopcafé Meijel bij Raspberry Maxx. Elke woensdagmiddag van 13:30–16:00 uur staan de deuren open voor een moment van rust, een luisterend oor en een goed gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee en ambachtelijk gebak. Het Inloopcafé is een ontmoetingsplek voor jong en oud. We hebben geen doelgroepen, iedereen is welkom. Door samen te werken met de burgers van Meijel en omgeving willen we
hier een mooie ontmoetingsplek neer zetten... voor en door u. De organisatie ligt in handen van Monica Kanders van Maria Borgia samen met Henny en Carlo van Raspberry Maxx.

Datum: Zondag 13 juli
Tijden: 10:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: Raspberry-Maxx, Steenoven 28, 5768 PK Meijel
Kosten: Toegang is gratis.
Opgeven voor de frambozentaart bakwedstrijd kan via onze website.

Voor meer informatie: Henny van Bergeijk - 077 4669209 of 06 43037088

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven