"Hele branche zal vertegenwoordigd zijn"

Bio-beurs: Vroegboekkorting tot 1 juli

Tholen - Op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2015 zal in de IJsselhallen Zwolle de eerste editie van de Bio-beurs gehouden worden. Bedrijven die zich vóór 1 juli inschrijven als standhouder op de Bio-beurs kunnen nog profiteren van de speciale vroegboekkorting. De vroegboekkorting bedraagt 7,50 euro per vierkante meter. Leden van het Biohuis, de VBP en de Biowinkelvereniging krijgen daar bovenop standaard 5 euro korting per vierkante meter.

De beurs is een initiatief van Bionext en Libéma. "Ruim 50% van de totale beursoppervlakte is inmiddels bezet. Onder meer diverse grote spelers uit de sector komen op de beurs staan", zo geeft Paulien Veerman van Bionext aan. "We hebben de vroegboekkorting verlengd tot 1 juli omdat we er toch nog vrij vroeg bij waren."

De beursorganisatie is druk met de verdere invulling van de beurs. "Omdat Nederland een exportgericht land is, zijn we bijvoorbeeld bezig met een internationaal plein. Daarop kunnen bedrijven uit onder meer Duitsland, Frankrijk, Denemarken en België zich presenteren. Ook zullen er diverse lezingen en workshops gegeven worden tijdens de beurs, gericht op zowel de boeren, winkeliers als op de handel en verwerking. Voor de invulling hiervan is de programmacommissie verantwoordelijk. We gaan voor een goede mix, waardoor mensen zowel achterover kunnen leunen als actief mee kunnen doen."

Paulien benadrukt dat Bio-beurs echt een 'sectorbeurs' wordt. "De hele branche zal op de beurs vertegenwoordigd zijn. Er hebben zich net een aantal mechanisatiebedrijven ingeschreven, dat betekent dat er allerlei innovatieve landbouwmachines in de beurshal komen te staan."

Klik hier voor het aanmeldformulier of neem voor meer informatie contact op met:
 
Paulien Veerman
030 2339982
info@bio-beurs.nl
www.bio-beurs.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven