Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Joannusmolen vegetarische mixen gerestyled

Vanaf heden zullen de nieuwe verpakkingen van Joannusmolen vegetarische Bioburger mixen en Fallafel mix de winkels in stromen. Afgelopen weekend (21 en 22 juni) zijn de nieuwe verpakkingen al op het EkoTown festival vertoond, waar de vegetarische mixen en de restyle erg positief werden ontvangen. Joannusmolens fallafel-balletjes waren erg geliefd tijdens de twee festivaldagen.


De stand op EkoTown.

De restyling geeft de verpakkingen een frissere en toegankelijkere uitstraling. De Bioburger verpakkingen hebben elk een eigen kleur gekregen wat de herkenbaarheid vergroot. Door de toevoeging van polaroidfoto's met ingrediënten benadrukt Joannusmolen de herkomst van het product.


De nieuwe verpakkingen van de mixen.

Om de vegetarische mixen extra te promoten wordt een landelijke actie ingezet. Consumenten maken bij aankoop van 3 pakken Joannusmolen Bioburger- en/of Fallafel mixen mét actiesticker (elke combinatie mogelijk) kans op een Vrijbuiter kampeerset voor 2 (bestaande uit een tent, twee luchtbedden, twee slaapzakken, een kooktoestel, een gasblik en een smart koekenpan). Op een grote reeks verpakkingen is daarom een actiesticker geplakt, waarop staat omschreven hoe de actie werkt. Deze actie wordt volledig verzorgd door Joannusmolen. Meer informatie hierover is te vinden op www.joannusmolen.com/actie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven