"Bewust maar één merk per product"

Goede start voor Naturel Bioshop

Tholen - Naturel Bioshop in Leerdam is inmiddels bijna drie maanden open. Eigenaresse Angélique Teunissen lijkt hiermee het Leerdamse 'gat in de markt' te hebben gevonden. "Het gaat prima, er is een goede aanloop en ik merk dat het heel erg leeft onder de inwoners van Leerdam", vertelt Angélique vanuit haar winkel aan de Hoogstraat.

Ze geeft aan dat veel mensen via via in haar winkel terecht komen. "De meesten horen van anderen over de winkel en besluiten dan ook eens een kijkje te komen nemen. Het lijkt alsof de Leerdammers echt op een natuurvoedingswinkel als deze zaten te wachten."Angélique heeft er bewust voor gekozen om zich niet bij een winkelketen aan te sluiten. "Ik wilde echt mijn eigen winkeltje, met enkel producten die ik er in wil." De winkel is met een verkoopoppervlakte van 45 vierkante meter relatief klein, dit dwingt Angélique tot het maken van duidelijke keuzes: "Veel klanten zijn bij binnenkomst positief verrast over de hoeveelheid producten in de schappen. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende producten aan te bieden. Dit doe ik door van alle producten maar één merk in het schap te zetten. Hierbij probeer ik ook een beetje naar de prijs te kijken, maar het belangrijkste is dat het product me echt moet aanspreken."

Ze koopt in totaal bij zo'n tien verschillende leveranciers in. "Hier zitten ook hele kleintjes tussen die bijzondere producten aanbieden. Door zo bewust met de inkoop bezig te zijn kan ik klanten ook duidelijk toelichten waarom bepaalde producten niet verkrijgbaar zijn in deze winkel."

Langer open op vrijdag

Sinds twee weken zijn de openingstijden op vrijdag verruimd. Naturel Bioshop was vrijdags eerst alleen van 8:30 uur tot 13:00 uur geopend, maar nu kan men van 11:00 uur tot 19:00 uur boodschappen komen doen. "Vooral op vrijdag vinden de klanten het handig om ook 's avonds nog even inkopen te kunnen doen."

Voor meer informatie: info@naturelbioshop.nl, www.naturelbioshop.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven