TTS Quality Logistics onderscheidt zich met bio-keurmerk

De Rijssense logistieke dienstverlener TTS Quality Logistics BV mag na het verkrijgen van het Skal bio-certificaat ook biologische producten opslaan, zonder dat deze hun status verliezen. Met het certificaat breidt de dienstverlener haar scala aan keurmerken verder uit, waardoor kwaliteit en hygiëne nog beter gewaarborgd zijn.

Met het verkrijgen van het Skal bio-keurmerk maakt TTS Quality Logistics het mogelijk dat biologisch geproduceerde producten hun waarmerk behouden. Normaal gesproken verliezen producten hun status als 'biologisch' als ze in een niet-gecertificeerde opslagruimte worden bewaard.


Het Skal-gecertificeerde warehouse.

De Rijssense logistieke dienstverlener verkreeg het certificaat na een grondige inspectie van Skal Biocontrole. Deze organisatie zet zich onafhankelijk in voor het toezicht op de productie en opslag van biologische producten in Nederland. Skal is bovendien door de overheid aangewezen als controlerend orgaan en verstrekker van het keurmerk.

Door het binnenhalen van het keurmerk maakt TTS Quality Logistics het eenvoudiger voor haar klanten om biologische producten te importeren. In deze groeiende markt verwacht het Rijssense bedrijf daarmee aan een stijgende vraag naar biologische producten te voldoen.

Kwaliteitsmanager Jan Dekker.

TTS Quality Logistics, dat naast de opslag van goederen ook transport en distributie door heel Europa en Azië verzorgt, was al in het bezit van de ISO 22000 en GMP-B3 certificaten. Daarmee mocht het bedrijf al voedingsmiddelen en diervoeding opslaan. "Het verkrijgen van het Skal bio-keurmerk is dan ook een logische uitbreiding op onze collectie certificaten", zegt kwaliteitsmanager Jan Dekker. "Hiermee kunnen we klanten nog beter van dienst zijn en onze hoge eisen aan kwaliteit en hygiëne aantonen."

Voor meer informatie:

Jan Dekker
TTS Quality Logistics B.V.
Ambachtsstraat 20
7461 TP Rijssen
0548 522055
info@tts.nl
www.tts.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven