Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omega & More in zee met Wereldkampioen kite-surfen Jalou Langeree

Steeds meer sporters ontdekken de biologische producten van Omega & More zoals kokoswater, kokosolie en Perfect Balance. Om iets terug te doen heeft Omega & More besloten om sporters te gaan ondersteunen.

Naast de sponsoring van marathonschaatser Marcel van der Ham is nu ook besloten Wereldkampioen kite-surfen Jalou Langeree te sponsoren. Op 16 juni 2014 stapte Martien Witsenburg, oprichter en algemeen directeur van Witsenburg Natural Products (merkhouder Omega & More), letterlijk en figuurlijk in zee met Jalou toen zij in het water de overeenkomst ondertekenden.


Martien en Jalou in het water. Copyright: Rogier Alleblas.

Jalou Langeree is 's werelds beste kite-surfster. Jalou is wereldkampioen kite-surfen in de discipline waveriden en voert bovendien momenteel de wereldranglijst aan. Behalve met kite-surfen is Jalou ook helemaal 'into' een gezonde levensstijl en is ze ook met regelmaat aan het surfen en suppen.

Martien Witsenburg: "Ik heb enorm respect voor Jalou zoals zij zichzelf heeft geprofileerd in haar sport zonder enige ondersteuning van de Nederlandse sportbonden. Haar doorzettingsvermogen, enthousiasme en liefde voor de sport zijn een inspiratie en ik ben er dan ook trots op dat ik haar sponsor ben geworden!"


Copyright: Rogier Alleblas.

Jalou Langeree: "Nog nooit heb ik op zo'n ontzettend leuke en unieke manier een nieuw contract mogen ondertekenen. Aan tafel in zee met de baas keurig in ‘t pak, dat kan toch niet beter?! Haha. Ik ben enorm blij dat Omega & More met mij in zee wil. Een waanzinnig mooi merk dat een bijdrage levert aan mijn gezonde levensstijl als topsporter."


Copyright: Rogier Alleblas.

Door het aanbieden van kwaliteitsproducten draagt Witsenburg Natural Products bij aan de gezondheid en het welzijn van mens en dier, op een manier die onze leefomgeving zo min mogelijk schaadt. Dat betekent onder meer, dat waar mogelijk wordt gekozen voor biologische ingrediënten, milieuvriendelijke productiewijzen en verpakkingen. Omega & More is één van de merken die door Witsenburg Natural Products op de markt worden gebracht. Enkele biologische producten van het Omega & More merk zijn: kokoswater, kokosolie en Perfect Balance.

Voor meer informatie: Jamillah@witsenburg.net en www.witsenburg.net
Publicatiedatum: